Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføjelse af et favicon i WordPress

Hvis dit WordPress -tema har mulighed for at installere et favicon, er det en god ide at bruge temaets funktionalitet til at installere favicon, så favicon vil være indeholdt i WordPress -indholdsmappen og ikke kræver geninstallation, hvis du flytter dit indhold til et andet sted.

1. Log ind på WordPress
  2. Under fanen Udseende skal du klikke på Tilpas
  3. Klik på Webstedsidentitet
  4. Vælg det billede, du vil bruge til faviconet, og klik på Vælg
  5. Beskær billedet, så du ønsker, at det skal vises
  6. Klik på Beskær billede
  7. Klik på Gem og udgiv øverst til venstre