Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføjelse af et favicon til WordPress med FTP

Hvis dit WordPress -tema ikke har mulighed for at installere et favicon, kan du bruge følgende trin til at installere et manuelt.

1. Upload den billedfil, som du ønsker skal være dit favicon til roden af dit webspace. ( cPanel / Plesk )

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til filhåndteringen, skal du bruge FTP til at uploade dit favicon til rodmappen for din hjemmeside.

2. Skift filnavnet til favicon.ico. ( cPanel / Plesk )

Disse trin kan vendes. Du kan navngive filen lokalt, før du uploader den til hostingkontoen.