Tilføjelse af knapper, forme og streger

Med Website Builder kan du tilføje knapper, forme og streger for at skabe stilfulde links og designs til din website. Du kan oprette rammer til din tekst eller bruge linjer til at adskille områder af din website.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Fra elementværktøjslinjen kan du trække og slippe Knapikon ind på siden.
  4. Klik på knappen for at vælge den, og klik derefter på Indstillinger.
  5. I feltet Etiket kan du indtaste den tekst du ønsker på knappen.
  6. I feltet Link skal du indtaste den URL som du ønsker at knappen skal henvise til. (Alternativt, vælg Åbn link i nyt vindue for at åbne et nyt browservindue, når der klikkes på knappen.)
  7. Ved siden af Baggrundsfarve, kan du klikke på farvevælger og vælge en baggrundsfarve for knappen. (Alternativt kan du vælge Farvegradient og derefter klikke på den anden farvevælger for farve nummer to.)
  8. Ved siden af Skrifttype kan du klikke på farvebytning for vælge farve for teksten på knappen.
  9. Ved siden af Effekt, kan du vælge den effekt du ønsker at bruge på knappen.
  10. Valgfrit: Gå til fanen Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for din knap, inklusive kant, skygge, afrundede hjørner, gennemsigtighed og for at redigere knappens størrelse.
  11. Klik på Udgiv.

Sådan tilføjes forme

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Fra elementværktøjslinjen kan du trække og slippe Facon-ikon ind på siden.
  4. Klik på figuren for at vælge den, og klik derefter på Indstillinger.
  5. Ved siden af Farver, kan du klikke på farvevælger og vælge den ønskede farve. (Alternativt kan du vælge Farvegradient og derefter klikke på den anden farvevælger for farve nummer to.)
  6. Ved siden af Effekt kan du vælge den effekt du ønsker at bruge på knappen.
  7. Valgfrit: Gå til fanen Avanceret for at tilføje eller redigere andre effekter for din figur, inklusive kant, skygge, afrundede hjørner, gennemsigtighed og for at redigere figurens størrelse.
  8. Klik på Udgiv.

Sådan tilføjes streger

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Træk og slip Linje-ikon over på siden, vælg linjen og klik derefter på Rediger.
  4. Ved siden af Orientering, kan du vælge at vise din side horisontalt eller vertikalt.
  5. Ved siden af Kant kan du vælge farve, stil og tykkelse for din kant.
  6. Klik på Udgiv.