GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Tilføjelse af vedhæftninger til kampagner

GoDaddy Email Marketing understøtter ikke traditionelle e-mailvedhæftninger, men du kan stadig dele filer med dine modtagere.

Hvorfor kan jeg ikke vedhæfte filer til mine kampagner?

Det er, fordi vedhæftninger kan markant skade muligheden for, at dine e-mails lander i dine modtageres indbakker. De fleste massemails med traditionelt vedhæftede filer vil med stor sandsynlighed ende i spammappen. Der er mange tilfælde, hvor vedhæftninger bliver brugt til at sprede malware, så kampagner, der indeholder vedhæftninger, vil sandsynligvis blive markeret som spam af internetudbydere og e-mailklienter.

Sådan sender du filer til dine abonnenter uden vedhæftninger

Store your file somewhere online (such as your own website), and generate a public link to that file.

Gem din fil med... Sådan genererer du et link
OneDrive (Office 365 fra GoDaddy)
  1. Adgang til OneDrive
  2. Upload filen
  3. Klik på Del
  4. Klik på Get a link (Hent et link)
  5. Klik på Create link (Opret link).
Onlinelager (Workspace e-mail) Kopiér et offentligt link
Google Docs Del et link til en fil
Dropbox Del link

Næste trin

Tag dernæst det genererede link, og indsæt det i din kampagne. Du kan linke din fil til: