Tilføjelse og redigering af tabeller

Tabeller er praktiske til at vise oplysninger i rækker og kolonner, hvilket gør det nemmere at scanne oplysninger. Du kan formatere en tabels tekst, når du opretter den, eller redigere disse indstillinger bagefter. Du kan også redigere tabellens elementer, såsom dens celler, rækker og kolonner.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Du tilføjer en tabel ved at trække og slippe Klik og træk Tekst-rebskabet over på siden.
  4. Dobbeltklik i det prikkede tekstfelt ved at vise tekstfelt-editoren, og klik derefter på editorens tabelknap.
    Klik på tabelikonet i tekstfelt-editoren.

Slet bare 'Indtast din paragraf her.' fra tekstfeltet.

5. Vælg hvor mange rækker og kolonner, du skal bruge. Du kan også indstille tabellens bredde, højde, sidehoved, celleafstand og polstring, såvel som dens rammestørrelse og justering. Indtast om ønsket en overskrift og oversigt.
    Dialogboksen Egenskaber for tabel

Menuen Sidehoveder er som standard indstillet til Ingen, men du kan vælge, hvorvidt du vil skrive den Første række, Første kolonne eller Begge med fed skrift.

6. Klik på OK og tabellen føjes til din side.
    Tabellen vises på siden.

BEMÆRK: Som dette skærmbillede viser, anvendes indstillingen Justering på tabellens position inden for det blå stiplede tekstfelt ikke på tabellens indhold, såsom overskriften.

7. Klik inden for enhver celle for at indtaste dit indhold.

Sådan redigeres en tabel

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Dobbeltklik på tabellen for at vise tekstfelt-editoren.
    Et dobbeltklik på tabellen viser tekstfelt-editoren.
  4. Vælg den tekst, som du vil ændre, i tabellen.
  5. Klik på den relevante knap i tekstfelt-editoren for at ændre dit valg, eller tryk på Slet-knappen for at fjerne det.
    Klik på den relevante knap i tekstfelt-editoren for at ændre dit valg.

Afhængig af dine webbrowser-indstillinger vil et klik på tekstfelt-editorens Klip, Kopiér eller Indsæt udløse en meddelelse, der fortæller dig om brug af dine tastaturgenveje. (Se også Tilføjelse og redigering af tekst.)
    Et klik på tekstfelt-editorens Klip, Kopiér eller Indsæt vil udløse en meddelelse om, at din webbrowser ikke tillader brugen.

6. Hvis du vil ændre mere end tabellens formatering, dobbeltklikker du på tabellen og højreklikker derefter på et tabelelement (såsom en celle, række eller kolonne) og foretager et valg fra hovedmenuen og dens undermenu.
    Højreklik indeni tabellen og foretag et valg på menuen.
  7. Gentag handlingen for at redigere andre tabelelementer. Dine valg inkluderer:
    Tabelelement Valg
    Celle Indsæt celle før eller efter, Slet celler, Sammenflet celler, Sammenflet højre eller venstre, Del celle vandret eller lodret, og Egenskaber for celle
    Række Indsæt række før eller efter, Slet rækker
    Kolonne Indsæt kolonne før eller efter, Slet kolonner

8. Klik på Udgiv (og igen når du bliver bedt om at bekræfte handlingen) for at opdatere din website online, og klik derefter på bekræftelsesvinduets link for at se ændringerne.
    Udgiv din website og kontrollér hvordan tabellen vises på din website.