Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilgå DNS-hosting

Når du har tilføjet DNS -hosting til dit domæne, kan du få adgang til zonefilen for at tilføje, redigere eller slette DNS -fortegnelser.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Se dine aktuelle DNS -fortegnelser. Du kan tilføje, redigere eller slette poster efter behov.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.