Tilgå DNS-hosting

Når du har tilføjet DNS-hosting for dit domæne, kan du tilgå zonefilen for at tilføje, redigere eller slette DNS-fortegnelser.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Hvis du ikke føres dertil automatisk, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
    Fanen Mine produkter
  3. Klik på Administrer alle ved siden af Domæner:
    klik på administrer alle
  4. Klik på fanen DNS i den øverste menu, og vælg Administrer zoner.
    klik på administrer zoner
  5. Indtast dit domænenavn i søgefeltet, og vælg derefter domænenavnet fra valgmulighederne i rullelisten.
  6. Se og rediger dine zonefilsfortegnelser efter behov.