Tilgå DNS-hosting

Når du har tilføjet DNS -hosting til dit domæne, kan du få adgang til zonefilen for at tilføje, redigere eller slette DNS -fortegnelser.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Se dine aktuelle DNS -fortegnelser. Du kan tilføje, redigere eller slette poster efter behov.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.