VPS4 Hosting Hjælp

Tillad eksterne og ikke-registrerede domæner i cPanel på min 4. generations server

Som standard blokerer cPanel ikke-registrerede domæner eller ethvert domæne, der ikke har DNS, som henviser til cPanel-serveren. Du skal muligvis bruge domæner som disse til at teste eller udvikle, og du kan fjerne blokeringen af disse domæner i cPanel på følgende måde.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. Klik på Start WHM.
  4. På den primære WHM-side skal du vælge Serverkonfiguration > Juster indstillinger.
  5. Vælg fanen Domæner.
  6. Hvis det domæne, som du vil bruge, er aktivt, men ikke på din server, skal du ud for Tillad eksterne domæner vælge Til.

Eller hvis det domæne, som du vil bruge, ikke er registreret (også kaldet et "falsk domæne"), skal du ud for Tillad ikke-registrerede domæner vælge Til.

7. Nederst på siden Juster indstillinger skal du klikke på Gem.

Nu kan du oprette dine ikke-registrerede eller eksterne domæner i cPanel.