Tillad kommentarer på mine blogindlæg

Aktivering af kommentarer på din blog lader dine læsere interagere med dig og hinanden. Kommentarer leveres af Disqus, der følger gratis med alle Website Builder-hjemmesider.

Påkrævet: Før nogen kan kommentere på dine blogopslag, skal du tilføje et blogafsnit til din hjemmeside, der kan vise opslagene.

Denne video er en del af instruktionsserien om Sådan bruger du en blog til dit firma.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Fra dit dashboard vælger du Markedsføring > Blog for at gå til din blog.
  4. Vælg fanen Kommentarer.
  5. Vælg til/fra-knappen til højre for Tillad læsere at kommentere på dine indlæg for at slå den Til.
    Skift til/fra-knappen mellem Fra og Til for at aktivere kommentarer globalt
  6. Log på din Disqus-konto. Hvis du ikke allerede har en, skal du vælge Brug for en konto? for at oprette en helt gratis.
  7. Nu er kommentarer aktiveret, og du er logget på Disqus, så din blog vil automatisk have kommentarer aktiveret på hvert blogindlæg.

Deaktiver kommentarer på enkelte blogindlæg

Hvis du vil slå kommentarer på et specifikt indlæg fra:

1. Gå til det opslag, du vil redigere. (Fra dit dashboard, gå til Markedsføring > Blog, og vælg opslaget fra listen på blogfanen.)
  2. Ændr til/fra-knappen Tillad kommentarer i sidebjælken til Fra.
  3. Nu er kommentarer slået fra for blot det indlæg (men stadig slået til for resten af din blog).

Flere oplysninger

• For at moderere kommentarer skal du bruge de værktøjer, der er indbygget på din hjemmeside (hvis du er logget på din Disqus-konto), eller bruge linket til at gå ind på dit Disqus-dashboard.