GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilmeldingsformularer

Tilmeldingsformularer er GoDaddy Email Marketings e -mailindsamlingsformularer. Brug disse formularer til at oprette et tilmeldingsfelt eller et link på din hjemmeside, blog eller sociale side. Alle kontaktpersoner, der tilmelder sig via dine formularer, føjes automatisk til dine abonnentlister i din konto.

1. For at oprette en ny tilmeldingsformular skal du klikke på Tilmeldingsformularer øverst på din GoDaddy Email Marketing -side.
  2. Klik på Tilføj en tilmeldingsformular til højre.
  3. Klik på Gem ændringer nederst på højre sidepanel.

Voilà! Du har oprettet en ny tilmeldingsformular! Der er meget mere, du kan tilpasse, men det dækker det grundlæggende.