Tilpas et tema i WordPress

Der er mange gratis og betalte temaer til rådighed, men for at få det perfekte udseende skal du muligvis foretage nogle mindre ændringer af dit temas udseende. Du skal muligvis også bruge nogle mindre indholdsopdateringer. Du har to muligheder for at redigere et tema:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod betaling:

• Løs tekstformattering/justering
  • Opdater tekst (telefonnummer, adresse, virksomhedsnavn, osv.)
  • Ombyt billeder
  • Føj plug-in kort kode eller Google Analytics sporings-id til en side
  • Opdater placeringen eller farven på følgende dele af et tema:
    • Toptekst
    • Sidefod
    • Sidebjælke
    • CSS
    • Baggrund
    • Menu

Gør det selv

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Tilpas temaindstillinger i WordPress Medium
Skift temaet CSS i WordPress Hårdt
Opdater et WordPress -tema med FTP Hårdt
Rediger menuudseendet i WordPress Hårdt
Skift sidefoden i WordPress Hårdt
Skift sidehovedet i WordPress Hårdt
Vælg en anden baggrundsfarve for hjemmesiden i WordPress Hårdt