Tilpas et tema i WordPress

Der findes mange gratis og betalingstemaer, men for at få det perfekte look, kan det være nødvendigt at foretage nogle mindre ændringer af dit temas udseende. Du skal måske også bruge nogle mindre opdateringer af indhold. Du har to muligheder for at ændre et tema:

• Ring til vores supportnummer, og én af vores eksperter kan mod betaling gøre det for dig.
  • Gør det selv ved at følge anvisningerne i tabellerne herunder.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan mod betaling foretage følgende tjenester for dig:

• Løs tekstformattering/justering.
  • Opdater tekst (telefonnummer, adresse, virksomhedsnavn, osv.).
  • Ombyt billeder.
  • Føj plug-in kort kode eller Google Analytics sporings-id til en side.
  • Opdater positionen eller farven i følgende dele af et tema:
    • Toptekst
    • Sidefod
    • Sidebjælke
    • CSS
    • Baggrund
    • Menu

Gør det selv

Se et af disse trin for at gøre det selv Sværhedsgrad
Tilpas temaindstillinger i WordPress Medium
Skift temaets CSS i WordPress Svært
Opdater et WordPress-tema med FTP Svært
Skift menuens udseende i WordPress Svært
Skift sidefoden i WordPress Svært
Skift sidehoved i WordPress Svært
Vælg en anden baggrundsfarve for hjemmesiden i WordPress Svært