Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilpas min tilføjelse til Avanceret e-mail-sikkerhed

Når du logger på den avancerede e-mail-sikkerhed , skal du tilpasse dine indstillinger til at opfylde dine præferencer.

Brug Sikkerhedsindstillinger til at ændre, hvordan du vil filtrere e -mail og forhindre ondsindet indhold.

Sikkerhedsindstillinger Hvad du kan gøre ...
Filtrer politikker Opret regler for, hvordan din e -mail bliver krypteret.
Afsenderlister Rediger sikre og blokerede afsendere.
Spam -indstillinger Rediger spamindstillinger.
URL -forsvar Scan e -mail -links for vira og phishing -forsøg.
Vedhæftningsforsvar Angiv individuelle e -mailadresser, hvis vedhæftninger ikke skal scannes for skadeligt indhold.

Brug Administration til at administrere dine kontoindstillinger og brugere.

Administration Hvad du kan gøre ...
Fordøjelser Administrer e -mails om karantænefordøjelser, hvad de inkluderer, og hvornår og hvor ofte de sendes.
Advarsler Modtag beskeder, hvis e -mail ikke kan leveres.
Branding Tilpas dit branding og logo.
SMTP -registrering Overvåg e -mail sendt med dit domænenavn.