Tilpas mine domænekolonner

Du kan tilpasse dine domænekolonner i domænekontrolcentret for at få vist specifikke detaljer om dine domænenavne. Du kan hurtigt vise domæneoplysninger såsom udløbsdatoer, indstillinger for automatisk fornyelse samt status.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Redigér kolonner øverst til højre i din domæneliste.
    tildel domæneprofil
  3. Markér boksen ud for de kolonneindstillinger du vil vise.
  4. Vælg OK for at anvende indstillingerne.

Nu kan du hurtigt se de valgte indstillinger for hvert domæne på din konto.

Relateret trin

• Fjern dine valg ved at klikke på Gendan standardvisning nederst på listen Rediger kolonner.