GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilpasning af tilmeldingsformularen

Hvis du hoster din tilmeldingsformular på dit website ved hjælp af indstillingen almindelig indlejring , er du velkommen til at tilpasse den angivne HTML -kode. Hold blot formularfunktionerne intakte for at være sikker på at de fungerer korrekt!

Men hvis du planlægger at beholde formularen hostet på GoDaddy Email Marketing, eller ved hjælp af indstillingen stylet indlejring eller indstillingen for indlejring af sidefanen - skal du bruge temaindstillingerne til at tilpasse stilen efter eget ønske!

Sådan redigeres dit formattema:

1. Klik på rediger under den formular, du vil tilpasse:
  2. for valgmuligheder for webformular, skal du klikke på rediger
  3. Vælg fanen Tema:
  4. Indstillinger for webformtema
  5. Klik på farveblokkene, eller indtast en hex -kode for at ændre logoets baggrund og baggrundsfarverne. Dine valg vises automatisk i din formular til venstre.
  6. Valg af farve

Vigtigt! Når du bruger indstillingen Stil indlejring, vises formularhovedet kun, hvis du har inkluderet et logo -billede. Titler og baggrundsfarver er ikke inkluderet i den formaterede integrerede version af formularen. De vises kun på den GoDaddy Email Marketing hostede version af formularen, når du får adgang til formularen direkte med den permanente webadresse.

7. Du kan også importere et logo eller baggrundsbillede. Klik på Gennemse for at vælge filen fra din computer. Find tip og forslag til ressourcer til skærmfang og oprettelse af dine egne billeder nederst på siden her.
  8. Upload af billede
  9. Sørg for at klikke på Gem ændringer .
  10. Klik på knappen Del øverst, og kopiér og indsæt den URL -adresse i en anden fane i din browser. På denne måde kan du forhåndsvise formularen, ligesom personer, der tilmelder sig, ser den.

Læs her for at få flere instruktioner i, hvordan du tilpasser felterne i din formular.

Følg disse trin for at tilføje tilpassede landingssider til din formular.

Relaterede emner:

Kan jeg føje en tilmeldingsformular til min kampagne?
Tips til listehåndtering
Kan jeg føje min tilmeldingsformular til Facebook?
Hvordan deler jeg min tilmeldingsformular?