Tilslut plugin til Intuit

Trin 2 i serien Konfigurer intuitive betalinger.

Følg trinnene nedenfor for at knytte Intuit Payments -plugin til din Intuit -udvikler -app:

Påkrævet: Intuit -betalinger er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Indstillinger > Betalinger > Intuit -betalinger .

Bemærk: Indstillinger for kreditkort og eCheck konfigureres separat. Vælg den betalingsmetode, som du gerne vil konfigurere først, så kan du gentage disse trin for den anden, hvis du vil bruge begge.

3. Indtast dit kunde -id og klienthemmelighed under Forbindelsesindstillinger .
  4. Vælg Gem ændringer .
  5. Vælg Opret forbindelse til QuickBooks .
  6. Indtast dine legitimationsoplysninger til Intuit i pop op-vinduet for at oprette forbindelse til din konto.