VPS4 Hosting Hjælp

Tilslut via Fjernskrivebord (RDC) til min 4. generations Windows-server

Du kan anvende Microsofts Fjernskrivebord (RDC) til at administrere din 4. generations Windows-server.

Bemærk: Hvis du har en Administreret eller Fuldt administreret server, skal du muligvis slå administratoradgang til, før du kan oprette forbindelse til Fjernskrivebord.

1. Start Fjernskrivebord på din Windows-computer.
  2. Indtast din 4. generations servers IP-adresse, og klik på Opret forbindelse.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste Brugernavn og Adgangskode til din server og klikke på OK.