Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tjek min e -maillagerkvote

Spor, hvor meget lagerplads du har til rådighed på din Microsoft 365 -e -mailkonto. Du kan til enhver tid kontrollere din e -mail -lager.

Hvis du har Starter e -mail eller E -mail Essentials, er din kvote 10 GB. Hvis du har Online Essentials eller Business Premium, er din kvote 50 GB.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Tandhjulsknappen Indstillinger Indstillinger > Se alle Outlook-indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Generelt > Lager . Du får vist mængden af plads, du har brugt.
    Lagerbjælke, der viser 8% brugt