Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tjek min GoDaddy -kontoaktivitet

Kontrollér din kontoaktivitet, og sørg for, at der ikke er noget mistænkeligt. Du kan se de enheder og browsere, der bruges til at logge ind på din konto, og eventuelle kontoændringer, såsom tilføjelse af totrinsbekræftelse eller delegeret adgang .

1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Vælg Vis alle aktiviteter under Aktivitet (sidste 90 dage) ,.
    Se al aktivitet
  3. Gennemgå indtastningerne for din kontoaktivitet. Vælg Filter i øverste højre hjørne, hvis du vil søge efter en specifik type kontoaktivitet.
    • Et flueben inde i et grønt skjoldKendt enhed og aktivitet : En kontohandling (som f.eks. En konto -login) fandt sted på en enhed eller browser, som du har brugt før.
    • En stjerne inde i et blåt skjoldNy enhed eller nye login-metoder : En kontohandling (f.eks. En konto-login) fandt sted på en enhed eller browser, som du ikke tidligere har brugt.
    • En pen inde i et gråt skjoldÆndringer af kontoindstilling : Der blev foretaget en ændring af dine kontoindstillinger. Dette inkluderer ting som f.eks. En adgangskode eller nulstilling af PIN -kode og ændringer i dine profiloplysninger.
  4. Vælg Vis detaljer ud for en kontoaktivitet for at se flere oplysninger.
    Vis detaljer