Foretag fejlfinding af temafejl i WordPress

Fejl i Wordpress-tema kan resultere i fejlmeddelelser eller blanke, hvide sider, som almindeligvis kaldes for den hvide skærm. Du kan bruge trinnene herunder til at diagnosticere potentielle fejl i Wordpress-tema.

Prepare your WordPress site for troubleshooting

1. Du bør altid sikkerhedskopiere din site, før du foretager nogen fejlfinding.
  2. Deaktivér alle plug-ins, især eventuelle cachelagrende plug-ins.
  3. Hvis din site bruger wp_cache, skal du deaktivere WP_CACHE.

Se efter en temarelateret fejl

1. Aktivér WordPress fejlfindingstilstand.
  2. Gå til din site og se, om der er en PHP-fejl.
  3. Hvis der er en PHP-fejl, skal du se efter, om temaer-mappen er i filstien. Nedenfor er et eksempel:
    Alvorlig fejl:  Kald til ikke-defineret funktion funktionsnavn() i
    /home/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php på linje 1
  4. Hvis filstien indeholder temaer, bekræfter det, at problemet er med temaet, og du kan begynde at rette fejlen.
  5. Hvis fejlen ikke er synlig på din website, så skal du afdække fejlen:
    • Linux Error Logs (cPanel)
    • Windows Detailed Errors (Plesk)
  6. Hvis de detaljerede fejl eller logfiler viser en PHP-fejl, kan du begynde at rette den.

Fastlæg, om fejlen kun forekommer med dit nuværende aktive tema

1. Connect to your hosting with FTP to upload files cPanel / Managed WordPress / Plesk.
  2. Gå til mappen med din WordPress-site.
  3. Åbn derefter mappen wp-content/themes.
  4. Notér det standardtema, som sidst blev installeret.

Bemærk: Standard Wordpress-temaer få navn efter det årstal, hvor de blev frigivet. For eksempel har standardtemaet, som blev udgivet i 2017, navnet twentyseventeen.

5. Opdatér din WordPress-site for at bruge et standardtema i databasen.
  6. Kontrollér din site. Hvis problemet er væk, har du fastlagt, at problemet er med dit ikke-standard tema.