Fejlfind og reparer WordPress -kontaktformularfejl

WordPress -kontaktformularer kræver specifikke indstillinger for at fungere korrekt. Hvis du ikke modtager e -mail fra din kontaktformular, skal du altid kontrollere din spam -mappe, inden du fortsætter til følgende trin. Du har to muligheder, når du fejlfinder, konfigurerer eller løser et problem med WordPress -kontaktformular:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Fejlfind og reparer en ødelagt kontaktformular.
  • Konfigurer de korrekte mailindstillinger i en kontaktformular.
  • Sørg for, at den korrekte korte kode er placeret på din kontaktside.

Gør det selv

For at konfigurere, fejlfinde eller rette en WordPress -kontaktformular skal du følge de trin, der gælder for dit plugin, for at sikre, at dit plugin er konfigureret korrekt.

Kontaktformular 7

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Konfigurer kontaktformular 7 i WordPress Basic
Føj kontaktformular 7 til en WordPress -side Medium

Visual Form Builder

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Basic
Føj Visual Form Builder til en WordPress -side Medium

Yderligere indstillinger

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Skift min destination for Linux -hosting -e -mail Basic
Grænser for hosting af e -mail -transmission Medium