Foretag fejlfinding af og ret manglende WordPress-billeder

Når alle eller nogle af dine billeder ikke længere er synlige, er der problemer med tilladelserne for de pågældende filer eller mapper. Du kan bruge trinnene herunder til at diagnosticere og rette problemer med tilladelser.

Undersøg, om der er problemer med tilladelser

1. Du kan teste for at finde ud af, om et billede har problemer med tilladelserne, eller om det mangler ved at gå til billedets URL-adresse i din browser.
     Eksempel: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Hvis du får en fejl, mens du prøver at navigere til billedet, så mangler det enten eller har forkerte tilladelser.
  3. Det er bedst først at bekræfte, at filen findes, før du undersøger tilladelserne. Du kan finde et billedes URL-adresse i mediebiblioteket.
  4. Opret forbindelse til din hosting med FTP.
  5. Du kan gå til /wp-content-mapperne.
  6. Definitioner af Linux -tilladelser – bekræft, at tilladelserne er korrekte for /wp-content-mappen.
  7. Hvis /wp-content-mappen eller filerne indeni ikke har læse- eller websynlige tilladelser, er de ikke synlige, og du skal opdatere dem.

Bemærk: Ved Windows-konti kan du kun administrere mappetilladelser.

Relaterede trin:

• Hvis indstilling af tilladelserne ikke gjorde dine billeder synlige, eller billedet ikke var i mappen, skal du uploade billedet igen, og tilføje det til siden igen.
  • Find og erstat med en WordPress plug-in

Flere oplysninger: