Fejlfinding af databasefejl nr. 1045

Fejlen #1045 er en phpMyAdmin -godkendelsesfejl, der kan skyldes et forkert indtastet brugernavn eller en adgangskode.

Denne fejl vises, når du prøver at logge på phpMyAdmin:
#1045 - Adgang nægtet for bruger '(databasebrugernavn)'@'(hosting -konto IP -adresse)' (ved brug af adgangskode: YES)

For at fejlfinde denne fejl skal du fuldføre en nulstilling af adgangskoden og sørge for at bruge det korrekte databaseværtsnavn. Du kan få yderligere oplysninger iManage a database in my Web & Classic Hosting account ogVisning af din databases detaljer med delt hostingkonti . Vi anbefaler også at rydde din cache og cookies.