GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Fejlfinding af links, der ikke fungerer

Hvis links i dine kampagner ikke virker, er her nogle få ting, du kan kontrollere.

Problem Prøv dette
Ekstra http
eller
Stavefejl i link
eller
Manglende linkreference
Dette er årsag nr. 1 til, at de fleste links ikke virker. Links bruger markdown-formateringen [vist linktekst](http://linkURL.com)
  • Se på det brudte link i oprettelsesværktøjet, og sørg for, at alt i de runde parenteser er en komplet og korrekt link-URL, uden ekstra "http".
  • Kopiér alt i parenteserne, og indsæt det i en webbrowser for at sikre, at det virker.
Flere oplysninger om tilføjelse af links til tekst og billeder.
Problemer med Google Analytics Hvis du har integreret Google Analytics, tilføjer det en hel masse ekstra parametre til dine links for at se nogenlunde sådan ud:

http://linkURL.com?utm_source=GoDaddy & utm_content = xxx ...

Kopiér kun den første del, op til?, Og indsæt den i en browser. Hvis det fungerer på den måde, er der et problem med din konfiguration af Google Analytics.

Det er meget smart at give alle links en hurtig test, før du sender e-mailen til andre. Det kan du gøre på eksempelskærmen og ved at sende dig selv en test-e-mail.