Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fejlfinding af WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV -eksport

Nedenfor finder du almindelige problemer og flere oplysninger om fejlfinding af dem:

Påkrævet: WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Export er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
Indholdsfortegnelse
Et andet plugins data vises ikke i eksporten Eksporten forbliver i kø / frysepunkt
Andre problemer

Et andet plugins data vises ikke i eksporten

Der er et par plugins, som er inkompatible med dette plugin:

• Produkttilføjelsesprogrammer: Selvom tilføjelsesdata vil blive vist i linjepost-meta, når de eksporteres, viser plugin'et ikke tilføjelsesprogrammer separat for hver linjepost.
  • WooCommerce -bookinger: Version 1.10.0+ ændrede den måde, reservationsdata er relateret til en ordre på. Da bestillingsdata ikke længere er en del af ordren eller ordreelementdataene, eksporteres reservationer ikke automatisk.

( Tilbage til toppen )

Eksporten forbliver i kø / frysepunkt

Hvis din eksport fryser uden at gennemføre , blokerer dit site muligvis HTTP -anmodninger på en eller anden måde. Eksporten behandles asynkront i baggrunden, hvilket kræver, at dit website anmoder om oplysninger om sig selv. Som sådan kan dit site ikke blokere HTTP -anmodninger, ellers eksporteres ikke behandling.

Her er nogle almindelige årsager til blokerede anmodninger:

• Bruger en vedligeholdelsestilstand eller blokerer plugin. For eksempel vil flytilstands -plugin for udviklere blokere HTTP -anmodninger.
  • Dit site ligger bag BasicAuth , som kræver, at du logger på, før du kan besøge sitet. Dette forhindrer, at baggrundsanmodninger fuldføres. Staging -sites i WP Engine bruger f.eks. Ofte grundlæggende godkendelse til at blokere adgang til hjemmesiden. Klik her for at lære om at løse dette problem, eller deaktiver BasicAuth, mens du tester eksport.

( Tilbage til toppen )

Andre problemer

Har du problemer med plugin'et?

• Kontrollér de almindelige spørgsmål for at se, om de vedrører dit spørgsmål.
  • Har du problemer med at tilføje tilpassede metafelter? Sørg for, at dine metanøgler er korrekte.
  • Har du et problem med en automatisk eksportlevering?
    • Bekræft, at dine FTP-, HTTP -post- eller e -mailoplysninger er korrekte.
    • Kør en test for at se, om overførselsmetoden fungerer korrekt.
    • Gennemse vores afsnit om eksportplaner for at se, om der er problemer med din eksportplan.
  • Hvis du oplever et andet problem, skal du aktivere og gennemgå fejllogfiler under WooCommerce > Systemstatus > Logfiler og kontakte support, hvis dette ikke hjælper dig med at identificere problemet.