SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Find mit SSL -sikkerhedssegl

Lad besøgende på din hjemmeside vide, at de kan foretage sikre transaktioner på dit website ved at vise vores gratis SSL -sikkerhedssegl på dit website. Du kan få koden og vise seglet, når vi er færdige med at bekræfte din anmodning om SSL -certifikat og udsteder dit SSL -certifikat.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under SSL -certifikater skal du vælge Administrer for certifikatet for det site, du vil føje seglet til.
  3. Under SSL -sikkerhedssegl vælger du din foretrukne farve og dit sprog.
    • Farve : Vælg Lys for hvid baggrund med sort tekst eller Mørk for sort baggrund med hvid tekst.
    • Sprog : Vælg sproget for seglteksten.
  4. Vælg Aktivér, så vises koden til dit sitets segl.

Du kan nu kopiere koden og føje den til HTML -kildekoden for de sider, hvor du vil have SSL -sikkerhedsforsegling vist.

Advarsel: Hvis du erstatter forældet SSL Security Seal -kode, skal du fjerne den gamle kode og erstatte den med den nye kode.