Web- og klassisk hosting Hjælp

Udførsel af en Traceroute i Mac OS X

Hvis du kører Mac® OS X, kan du bruge applikationen Netværksprogram, som er inkluderet med Mac OS X, for at køre traceroute.

Sådan udføres en Traceroute i Mac OS X

1. Start Netværksprogram.

Du kan gøre dette gennem Mac OS X Spotlight ved at angive Netværksprogram og derefter klikke på Tophit.

2. Klik på Traceroute.
  3. Indtast det domænenavn, hvortil du vil udføre en traceroute:
    • f.eks. - email.smarteksempel.com
  4. Klik på Trace.
  5. Vælg resultaterne og højreklik og vælg derefter Kopier eller tryk på COMMAND+C for at kopiere teksten.
  6. Sæt teksten ind i et tekstredigeringsprogram (TextEdit, osv.) og gem filen.