Udførsel af en Traceroute i Mac OS X

Hvis du kører Mac® OS X, kan du bruge applikationen Netværksprogram, som er inkluderet med Mac OS X, for at køre traceroute.

1. Start Netværksprogram.

Bemærk: Du kan gøre dette via Mac OS X Spotlight ved at indtaste Netværksprogram og derefter klikke på Tophit.

2. Klik på Traceroute.
  3. Indtast det domænenavn, du vil udføre en traceroute på. F.eks.: email.smarteksempel.com

Den nye Workspace traceroute-URL-adresse er: sso.secureserver.net

4. Klik på Trace.
  5. Vælg resultaterne og højreklik og vælg derefter Kopier eller tryk på COMMAND+C for at kopiere teksten.
  6. Sæt teksten ind i et tekstredigeringsprogram (TextEdit, osv.) og gem filen.