Udgiv din website

Efter du har vurderet din website og fået den til at se, lige som du vil ha' den, lader Website Builder v7 dig se en forhåndsvisning af den, så du kan se, hvordan den fungerer online. Nævnte vi, at vi giver dig en gratis mobilwebsite? Det gør vi!

Når først du er parat til at vise verden, hvad du har, er selve online udgivelsen af din website kun nogle få klik væk.

Sådan ser du en forhåndsvisning af din website med Website Builder

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Klik på knappen Forhåndsvisning.
  4. Klik enten på Forhåndsvisning af desktop eller Forhåndsvisning af mobil (kun Business- og Business Plus-planer) for at se, hvordan din website vil se ud.
  5. Klik på Afslut forhåndsvisning for at fortsætte med at redigere din website.

Sådan udgiver du din website med Website Builder

Du udgiver din website fra siden Forhåndsvisning ved at klikke på Udgiv.

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Ved siden af det trelinjede ikon (Administrer indstillinger) i det øverste højre hjørne klikker du på Udgiv.
  4. Klik på Udgiv for at bekræfte, at du er parat til at sætte din website online.
  5. Din website er live; indtast dit domænenavn i din browser for at se den rigtigt.