GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Udgiv en tilmeldingsformular på dit website

Du kan føje din tilmeldingsformular til dit website med blot nogle få nemme trin.

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Tilmeldingsformularer øverst på din side.
  3. Klik på Rediger under den formular, du vil føje til dit website.

Bemærk: Hvis du ikke har oprettet en endnu, skal du oprette en ny formular .

4. Klik på knappen Integrer øverst på formularredigeringssiden.
  5. Her har du 3 muligheder for at integrere din formular.
    Valgmulighed for indlejring Beskrivelse
    Stil indlejret Denne indstilling bruger en iframe til at vise din formular nøjagtigt, som du har formateret den , og hvordan den vises på formularens redigeringsside. Hvis du har uploadet et sidehovedbillede til din formular, eller hvis du vil bruge den valgte sidehovedfarve, er denne mulighed noget for dig.

Bemærk: Hvis du ændrer tallet under Juster bredden på din formular , skal du sørge for at klikke på fluebenet, når du har foretaget ændringen. Kopier derefter koden, når du har klikket på fluebenet.

Almindelig indlejring Denne indstilling er bedst, hvis du kun vil have den grundlæggende HTML og javascript, men intet andet. Hvis du vil have din formular til at påtage sig stilindstillingerne på dit website, eller du vil foretage brugerdefinerede ændringer af koden, er dette din mulighed.
    Sidefane indlejret Denne indstilling ligner den indlejrede indstilling, men sætter en knap til venstre på din hjemmeside. Når du klikker på knappen, vises tilmeldingsformularen midt på siden. Du kan også beslutte, om du vil have formularen til at dukke op automatisk efter en vis tid. For at se et liveeksempel med dine indstillinger, skal du klikke på Prøv det!
  6. Når du har valgt en indlejret version, skal du klikke i kodevinduet og kopiere hele koden.
  7. Indsæt koden i din site-editor, uanset hvor du ønsker, at din tilmeldingsformular skal offentliggøres.
  8. Gem dine ændringer på dit site, og udgiv det igen, hvis det er nødvendigt.

Hvis du bruger koden Stil indlejring , og formularen bliver afskåret, kan du prøve at fjerne nogle felter for at få den til at passe ind i iframe. Eller brug indstillingen Almindelig indlejring .