GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Udgiv en tilmeldingsformular på dit website

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Du kan føje din tilmeldingsformular til dit website på få enkle trin.

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Tilmeldingsformularer øverst på siden.
  3. Vælg Rediger under den formular, du vil føje til dit website.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har oprettet en, skal du oprette en ny formular.

4. Vælg knappen Integrer øverst på formularredigeringssiden.
  5. Her har du 3 muligheder for at integrere din formular.
    Mulighed for indlejringBeskrivelse
    Stil indlejretDenne indstilling bruger en iframe til at vise din formular nøjagtigt, som du har formateret den, og hvordan den vises på formularens redigeringsside. Hvis du har uploadet et sidehovedbillede til din formular, eller hvis du vil bruge den farvehoved, du har valgt, er denne mulighed noget for dig.

Bemærk: Hvis du ændrer tallet under Juster bredden på din formular , skal du sørge for at vælge fluebenet, når du har foretaget ændringen. Kopier derefter koden, når du har valgt fluebenet.

Almindelig indlejringDenne indstilling er bedst, hvis du kun vil have den grundlæggende HTML og javascript, men intet andet. Hvis du vil have din formular til at påtage sig stilindstillingerne på dit website, eller du vil foretage brugerdefinerede ændringer af koden, er dette din mulighed.
    Sidefane indlejretDenne indstilling ligner den indlejrede stil, men sætter en knap til venstre på din hjemmeside. Når du klikker på knappen, vises tilmeldingsformularen midt på siden. Du kan også beslutte, om du vil have formularen til at dukke op automatisk efter en vis tid. Hvis du vil se et liveeksempel med dine indstillinger, skal du vælge selext Prøv det!
  6. Når du har valgt en indlejret version, skal du klikke i kodevinduet og kopiere hele koden.
  7. Indsæt koden i din site-editor, uanset hvor du ønsker, at din tilmeldingsformular skal offentliggøres.
  8. Gem dine ændringer på dit site, og udgiv det igen, hvis det er nødvendigt.

Hvis du bruger koden Stil indlejring , og formularen bliver afskåret, kan du prøve at fjerne nogle felter for at få den til at passe ind i iframe. Eller brug indstillingen Almindelig indlejring .