Hjemmesideprogram Hjælp

Udskift min hjemmesides domæneadresse

Webadressen til din Website Builder-hjemmeside baseres som standard på det navn, du valgte, da du opsatte Website Builder – med godaddysites.com tilføjet i slutningen. Hvis du vil ændre din hjemmesides domæne(adresse), har du tre valgmuligheder:

• Køb et nyt GoDaddy-domæne
  • Brug et GoDaddy-domæne, du allerede ejer
  • Brug et eksternt ikke-GoDaddy-domæne, du har købt fra en anden virksomhed
  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.

Bemærk: Hvis du har en Website Builder-webshop, skal du først klikke på Administrér butik og derefter klikke på Rediger/Rediger hjemmeside.

3. Klik på Skift i toppen, hvor din hjemmesides adresse står.
    Klik på Skift
  4. Hvis du har et ubrugt domæne fra GoDaddy, vises Brug mit domæne ved siden af din hjemmesides adresse. Klik på det, og klik derefter på Jeg ejer allerede et domæne.
    klik på Jeg ejer allerede et domæne

Bemærk: Ud fra den første del af din gratis adresse (i dette eksempel "forcastfutures") vil GoDaddy foreslå nye domæner, der er til salg. For at se flere forslag kan du klikke på Søg efter flere domæner. (Hvis du køber et nyt domæne, skal du bruge denne samme artikel for at oprette forbindelse mellem domænet og din Website Builder-hjemmeside.)

5. Når vinduet Domæneindstillinger vises, er din gratis URL automatisk blevet valgt. For at ændre den kan du vælge fra menuen Mit domæne.
    Vælg fra menuen Mit domæne
  6. Klik på Gem og udgiv, og spring videre til det sidste trin. (Se næste trin, hvis du vil bruge et eksternt domæne)
  7. Hvis du vil bruge et eksternt domæne (købt hos en anden virksomhed) skal du vælge Tilføj et eksternt domæne fra menuen Mit domæne og derefter klikke på Næste.
    Vælg eksternt domæne, og klik på Næste
  8. Indtast det eksterne domæne i feltet Domænenavn, og klik på Gem og udgiv, når meddelelsen Det ser godt ud! vises. (Meddelelsen bekræfter dit ejerskab over domænet.)
    indtast navn på eksternt domæne
  9. Log nu ind på din eksterne domæneudbyders hjemmeside, og find ud af, hvor du kan ændre domænets A-record. (Hvis der opstår problemer, skal du kontakte den pågældende domæneudbyder for at få hjælp).
  10. Opdater det eksterne domænes A-record ved at indtaste den relevante IP-adresse nedenfor baseret på det område, der er tættest på din lokalitet.
    Brug den nærmeste serverplacering Indtast IP-adresse
    U.S. Østkyst 198.71.232.3
    U.S. Vestkyst 72.167.191.69
    Europa 160.153.136.3
    Asien 182.50.132.242
  11. Log af den anden domæneudbyders hjemmeside, gå tilbage til Website Builder, og klik på Gem og udgiv.
  12. Hvis du skifter til et GoDaddy-domæne, vises meddelelsen Din hjemmeside er online! normalt efter et øjeblik, hvorefter du kan klikke på Vis hjemmeside for at se din hjemmeside med den nye adresse.
    hjemmeside med ny adresse

Bemærk: Hvis du skifter til et eksternt (ikke-GoDaddy-)domæne, kan det tage op til 72 timer for domænet at træde i kraft. Det kan tage kortere tid, så tjek gerne jævnligt, om det er trådt i kraft, ved at klikke på Se hjemmeside.