Udskriv og download mine ordrer

Udskriv ordrer for at sende fakturaer eller følgesedler, eller download dem til din egen historik. Ordrer kan downloades som .csv-filer (Comma Separated Values), som kan ses i de fleste regnearksprogrammer såsom Excel.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn dine produkter på dit Dashboard:
    • I Website Builder skal du gå til Butik og vælge Ordrer.
      I Hjemmesider + Markedsføring skal du gå til Butik og derefter Ordrer
    • I Premium-webshop skal du gå til Salg og vælge Ordrer.
      I Premium-webshop skal du gå til Salg og derefter til Ordrer
  4. Hvis du vil udskrive eller gemme bestemte ordrer, skal du vælge ordrerne og vælge Udskriv.
    Vælg din ordre, og vælg Udskriv
  5. Vælg, om prisen skal skjules, f.eks. til en følgeseddel. Vælg derefter Forhåndsvisning for at åbne fakturaen i en ny fane.
  6. Udskriv eller gem ordren i overensstemmelse med browseren.
  7. Vælg Download, hvis du vil downloade flere ordrer.
    Vælg download
  8. Vælg datointerval og oplysninger om dine ordrer, og vælg Download. (En .csv-fil sendes til din e-mailadresse.)
  9. Bemærk: Du kan ikke downloade bestemte ordrer. Du kan vælge de ordrer, du skal bruge, ved at filtrere efter dem og downloade filen.