Udskriv ordrer fra min webshop

Udskriv ordrer for at sende fakturaer eller følgesedler, eller download dem til din egen historik. Ordrer kan downloades som .csv-filer (Comma Separated Values), der kan åbnes i de fleste regnearksprogrammer som f.eks. Excel.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Handel, og derefter skal du under Ordrer vælge Ordrer.
    • Premium Webshop: Gå til Salg > Ordrer på dit dashboard.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den ordre, du vil udskrive.
  5. Vælg, om prisoplysningerne skal skjules, f.eks. til en følgeseddel.
  6. Vælg Forhåndsvisning for at åbne fakturaen i en ny fane.
  7. Udskriv eller gem ordren i overensstemmelse med browseren.

Bemærk: Oplysningerne i fakturaoverskriften er baseret på dit sitenavn i din hjemmeside-editor Indstillinger > Grundlæggende oplysninger. Kontaktoplysningerne i fakturaen er baseret på dine virksomhedsoplysninger i Handel og under Generelt vælg Butiksindstillinger.