Udvikl min online -forretning

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Vælg dine marketingværktøjer

Din virksomhed er i gang, din hjemmeside får trafik, nu er du klar til at vokse. Lad os tage et kig på markedsføringsredskaber, som du har til rådighed, for at vinde flere kunder og holde dem tilbage igen.

Sørg for, at folk kan finde din hjemmeside

Lær, hvordan du får trafik til dit website med søgemaskinens synlighed (SEV) og søgemaskineoptimeringstjenester (SEO).

Forbedre lokal SEO med virksomhedsfortegnelser

Hvis du har en murstensvirksomhed eller et lokalt serviceområde, skal du have dine virksomhedsoplysninger på så mange online-mapper, kort og gennemgangssider som muligt. Se denne video for at lære mere. Se hele artiklen .

Start din e -mailmarkedsføring i fire trin

GoDaddys eksperter på e -mailmarkedsføring sammensætter otte effektive e -mailmarkedsføringsideer, som vil øge målgruppens engagement og få din virksomhed til at se fantastisk ud.

Brug sociale medier til at skabe forretning

Ifølge en LinkedIn -undersøgelse finder 61 procent af de små virksomheder, at sociale medier er nyttige til at skaffe nye kunder. I denne video lærer du, hvordan brug af sociale medieplatforme kan skabe forretning.

Vælg din (e) sociale medieplatform (er)

Så du har besluttet dig for at bruge sociale medier-hvilket vælger du? Vælg du mere end én? Hvorfor?

Mere om at komme i gang