Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Fjern blokering fra de porte, som er nødvendige til min 4. generations server

Påkrævet: Du skal aktivere administratoradgang for at kunne følge disse trin.

Port 2224 er som standard åben, når en server leveres for problemfri funktion af din Generation 4 VPS eller dedikeret server. Hvis serverhændelserne ikke bliver fuldført, fordi port 2224 bliver blokeret, skal du fjerne blokeringen fra porten og prøve igen efter 15 minutter.

• For Windows-servere fjerner du blokering fra porten ved hjælp af Windows Defender Firewall.
  • For Linux-servere skal du følge trinnene nedenfor for at bruge firewallD til at fjerne blokering fra portene på serveren. Hvis du bruger et andet firewall-værktøj, skal du muligvis ændre denne eksempelkode.
  1. Opret forbindelse til serveren via SSH. Få hjælp i Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell).
  2. Kør denne kommando:
    sudo firewall-cmd --permanent --zone=public --add-port=2224/tcp
  3. Kør følgende kommandoer:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Den anden af disse to kommandoer bekræfter, at porten ikke er blokeret.

Nydus og port 2224

Nydus henviser til to agentapplikationer (nydus-ex og nydus-ex-api), der kører på din server og kommunikerer med VPS-dashboardet for at udføre ressourcemålinger og udføre de serverhandlinger, du har anmodet om. Agenten lytter på port 2224.

Da serverens dashboard og opgraderingerne beror på Nydus, vil blokering af port 2224 – eller fjernelse af Nydus fra serveren – forhindre disse funktioner i at fungere.

Hvis Nydus-komponenterne fjernes, skal du gendanne fra en sikkerhedskopi, der blev gemt, inden du fjernede de pågældende komponenter. Hvis du ikke har en sådan sikkerhedskopi, skal du følge anvisningerne til at genopbygge serveren.