Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Fjern blokering fra de porte, som er nødvendige til min 4. generations server

Påkrævet: Du skal aktivere administratoradgang for at kunne følge disse trin.

Hvis din 4. generations VPS eller dedikerede server skal fungere optimalt, skal du fjerne blokeringen af port 2224. Hvis serverhændelserne "sidder fast", fordi port 2224 er blokeret, skal du fjerne blokeringen fra porten og prøve igen efter 15 minutter.

• For Windows-servere fjerner du blokering fra porten ved hjælp af Windows Defender Firewall.
  • For Linux-servere skal du følge trinnene nedenfor for at bruge firewallD til at fjerne blokering fra portene på serveren. Hvis du bruger et andet firewall-værktøj, skal du muligvis ændre denne eksempelkode.
  1. Opret forbindelse til serveren via SSH. Få hjælp i Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell).
  2. Kør denne kommando:
    sudo firewall-cmd --permanent --zone=public --add-port=2224/tcp
  3. Kør følgende kommandoer:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Den anden af disse to kommandoer bekræfter, at porten ikke er blokeret.

Om Nydus

Nydus henviser til to agentapplikationer (nydus-ex og nydus-ex-api), der kører på din server og kommunikerer med VPS-dashboardet for at udføre ressourcemålinger og udføre de serverhandlinger, du har anmodet om. Agenten lytter på port 2224.

Da serverdashboardet og opgraderingerne beror på disse applikationer, vil blokering af port 2224 – eller fjernelse af applikationerne fra serveren – forhindre disse funktioner i at fungere.

For at gendanne Nydus-komponenterne skal du gendanne fra en sikkerhedskopi, der blev gemt, inden du fjernede komponenterne. Hvis du ikke har en sådan sikkerhedskopi, skal du følge anvisningerne til at genopbygge serveren.