Se prisen på fornyelse af mine domæner

Du kan se prisen på dine domænefornyelser når som helst via din GoDaddy-konto. Den viste fornyelsespris er for ét års registrering og omfatter ikke domænetilføjelser som Domænebeskyttelse eller Premium DNS. Dette kan være en hjælp, når du skal afgøre, om du vil forny dit domæne eller slå automatisk fornyelse fra.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg ikonet Kolonner oven for din liste med domæner.
    skærmbillede, der viser kolonneikonet
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Fornyelsespris for at føje denne kolonne til din porteføljevisning.
    • Tilføj eller fjern andre kolonner til/fra din visning ved at markere afkrydsningsfelterne ud for kolonnenavnene eller fjerne markeringerne.
    • Gå tilbage til standardindstillingerne ved at vælge Gendan til standard.
  4. Vælg Gem for at anvende dine ændringer.
  5. Se fornyelsesprisen for dit domæne i kolonnen Pris for fornyelse i din domæneliste. Du skal muligvis rulle til siden for at se kolonnen.