Sådan fungerer indstillinger for Leveringstid

Trin 2 af Konfigurer Lokal afhentning plus-serien.

Leveringstid er en af de mere komplekse dele i Lokal afhentning plus. Det henviser generelt til, hvor længe forhandleren ønsker, at personen skal vente, før de kan afhente deres bestilling. Denne forsinkelse kan være nødvendig af forskellige årsager. Måske skal produktet sendes til afhentningsstedet fra et lager, eller måske skal forhandleren have tiden til at bage den bestilling på tre dusin småkager. Uanset årsagen giver leveringstid forhandleren mulighed for at øge ventetiden, før nogen kan afhente deres bestilling.

Indstillingerne for leveringstid findes kun, når tilstanden Afhentningsaftaler er konfigureret til "Tillad aftaler" eller "Kræv aftaler".

I afsnittet Standard leveringstid kan du konfigurere standard gennemløbstiden for at fastlægge den tidligste afhentningsdato. Hvis du vil tilbyde aftale, men ikke vil tilføje en leveringstid, kan du indstille det til 0. Du kan vælge imellem timer, dage, uger og endda måneder for at konfigurere den nøjagtige leveringstid, som passer til din butik.

Du kan derefter konfigurere Beregning af leveringstid. På nuværende tidspunkt er der to muligheder:

• Tæl kun timer, hvor der er åbent. Standser midlertidigt udenfor åbningstider og på helligdage.

Dette er alletiders indstilling, hvis du vil sikre dig, at beregning af leveringstiden respekterer din butiks åbningstider. Det kan imidlertid også skabe forvirring med varigheden af standard leveringstiden.

• Tæl kalenderdage. Ignorerer åbningstider og helligdage.

I stedet for at tælle åbningstider, når gennemløbstiden beregnes, kan du tælle kalenderdage for at sikre, at beregning af gennemløbstiden er nemmere at konfigurere baseret på dine behov.

Bemærk: Hvis der bruges dage til leveringstid og leveringstiden kun beregnes med åbne timer, kan det medføre uventede leveringstider for dine kunder. Læs vores artikel om beregning af leveringstid i dage for at finde ud af mere