Hvad er Office -apps?

Microsoft 365 Office -apps hjælper dig med at få mere gjort, uanset hvor du er. Alle Microsoft 365-abonnementer inkluderer mobil- og webversioner af Office-apps. Med Business Professional -planer eller nyere kan du også installere disse apps på dine enheder. Sammenlign e -mailplaner at finde den rigtige pasform til dig.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

Log på Microsoft 365 for at få adgang til dine Office -apps.

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuen øverst til venstre for at se Office-apps.
    Listen over Microsoft 365 apps med menuen i øverste venstre hjørne fremhævet.

Office -apps

Bemærk: Hvis din skærmstørrelse er større end 10,1 tommer, skal du bruge en licens til at redigere desktop -Office -apps. Hver brugerkonto indeholder en licens.

Outlook

Opret forbindelse, organiser og få ting gjort med en brugerdefineret e -mailadresse og kalender. Outlook lader dig oprette og sende e -mails, administrere opgaver og planlægge din tidsplan. Få mere at vide fra Microsoft om brug af Outlook .

OneDrive

Hold dine filer og mapper beskyttede, opdaterede og tilgængelige på alle dine enheder. OneDrive sikkerhedskopierer dine fotos, videoer og filer, så de er tilgængelige, uanset hvad der sker med din enhed. Få mere at vide fra Microsoft om brug af OneDrive .

Word

Lav bedre dokumenter med Microsoft Word, et tekstbehandlingsprogram med alle funktioner, som lader dig oprette, redigere, dele og udgive dit arbejde. Få mere at vide fra Microsoft om brug af Word .

Excel

Administrer, visualiser og analyser data med Microsoft Excel. Opret regneark, få adgang til beregnings- og grafikværktøjer, og samarbejd med andre om projektmapper. Lær mere fra Microsoft om brug af Excel .

PowerPoint

Flyt dine præsentationer til det næste niveau med Microsoft PowerPoint. Opret, del, og rediger professionelle præsentationer i appen. Få mere at vide fra Microsoft om brug af PowerPoint .

OneNote

Start din digitale notesbog med OneNote. Organiser dine ideer i notesbøger, lav ændringer med indtastning, fremhævning eller blækkommentarer, og del derefter dine noter med andre. Lær mere fra Microsoft om brug af OneNote .

SharePoint

Del og administrer indhold, viden og applikationer for at engagere og informere din organisation. Opret sites til hvert projektteam, afdeling og afdeling. Lær mere fra Microsoft om brug af SharePoint .

Hold

Mød, chat, ring og samarbejd med kommunikationssoftware, der giver dit team mulighed for at arbejde og planlægge sammen. Start møder med alle og få ro i sindet, idet du ved, at følsomme oplysninger er krypteret i alle chatsamtaler, opkald, møder og filer. Lær mere fra Microsoft om brug af Teams .

Reservationer

Hold dig til tiden med Microsoft Bookings, en online- og mobilapp til mindre virksomheder, der bruger aftaler, såsom frisørsaloner eller tandlæger. Lær mere om brug af Bookings fra Microsoft.