Forståelse af Linux -hosting med cPanel

Linux -hosting, den mest populære webhostingplatform, tilbyder funktioner, der ofte bruges af webdesignere. cPanel, et hostingkontrolpanel, bruger en grafisk grænseflade til at få adgang til de fleste af disse funktioner. For at få dit website op og køre skal du konfigurere din Linux -hostingkonto med cPanel .

Grundlæggende om Linux-hosting

• Upload dine filer med en FTP-klient. Din hostingkonto bruger public_html som rodmappe til dit primære domæne.
  • Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, skal du installere et Content Management System (CMS) som f.eks. WordPress, hvor du kan oprette din hjemmeside og administrere indhold.
  • Når din hjemmeside er kommet op at køre, skal du huske løbende at sikkerhedskopiere hjemmesiden, så du ikke behøver bekymre dig om at miste dit indhold. GoDaddy kan sikkerhedskopiere din hjemmeside for dig, eller du kan oprette dine egne sikkerhedskopier.
  • Hvis du vil logge ind på cPanel direkte, skal du gå til http: // myDomainName /cpanel , hvor myDomainName er dit domæne og dets suffiks, f.eks. Coolexample.com . Du skal bruge cPanel -login og adgangskode fra din oprindelige cPanel -opsætning. Du kan finde cPanel -login i Dashboard for din Linux -hostingkonto .