Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forståelse for WooCommerce -permalinks

Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider. Brug af brugerdefinerede permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og gøre dit websites URL mere attraktiv for søgninger.

Når du bruger WooCommerce, kan du angive permalinkværdierne for din butik og produktsider. WooCommerce -permalinkindstillinger konfigureres under WordPress > Indstillinger > Permalinks .

Kategori Permalinks

Permalinks til kategorier, tag og attributter kan angives under WordPress > Indstillinger > Permalinks > Valgfrit . Det kan være en god idé at opdatere disse fra standardværdierne for bedre at afspejle det sprog eller den terminologi, der bruges i din virksomhed.

Hvis du f.eks. Typisk henviser til dine produktkategorier som "samlinger", kan du ændre Produktkategoribase til "samling". Med denne indstilling justeret kan en besøgende få adgang til en af dine produktkategorier med URL'enyourdomain.com/collection/category-name.

Du kan også justere produkt -tag -basispermalalinks eller produktattribut -basispermalink.

Permalinks til produkter

Standardproduktpermalinket bruger produkt -id til at angive dine produktsider. F.eks.yourdomain.com/?product=123. Hvis du har aktiveret smukke permalinks , kan du vælge en af de andre produktindstillinger for permalink under WordPress > Indstillinger > Permalinks > Produktpermalinks .

Du kan vælge at vise butiksnavnet, butiksnavnet og kategorien eller en brugerdefineret base før dit produktnavn i dine URL'er.