Understøtter din hostingkonto RSS-feeds?

Ja, vores hostingkonti understøtter RSS-feeds. Med ASP eller PHP kan du importere RSS-feeds til dine websider eller oprette et RSS-feed til dit website eller din blog.

Mange bloggingværktøjer opretter automatisk RSS-feeds for dig.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.