Understøtter dine hostingkonti aktiv eller passiv FTP?

Vores hostingkonti understøtter kun passiv FTP. Du skal derfor sørge for, at den applikation, som du opretter forbindelse til, understøtter passiv FTP, og at den er aktiveret. Denne indstilling findes i de fleste FTP-klienter og software til websitedesign, som understøtter udgivelse med FTP.

Hvis du vil læse mere om FTP, kan du se FTP: Sådan uploades filer.