Understøtter dine konti med delt hosting streaming af video?

Videostreaming leveres direkte fra en webserver til en videoafspiller på en skærm. Streamede videoer downloades ikke til en slutbrugers computer.

Vores konti med delt hosting understøtter ikke streaming af videoer, men du kan stadig vise videoer på dit site ved at indlejre en videofil som f.eks en MPG eller AVI til din webside. Besøgende på sitet downloader videofilen til deres computer, mens den afspilles på skærmen. Selvom dette teknisk set ikke er videostreaming, kan besøgende fortsat se videoen, mens den downloades.