Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Undgå problemer med MySQL -størrelse

Din administrerede WordPress -hostingkonto har en begrænsning på 1 GB lagerplads på MySQL -databasen. Når en database overskrider denne grænse, vil dine inkluderede sikkerhedskopier ikke oprette forbindelse til din database, dit site kan være langsommere, og nogle af dit websites databasefunktioner fungerer muligvis ikke korrekt. Forhindre din database i at overskride denne grænse ved at fjerne overheaddata, unormal kommentarspam, slettede indlæg og revisioner af indlæg.

1. Tjek din databasestørrelse i phpMyAdmin .
  2. Fjern overheaddata ved at optimere databasen .
  3. Fjern uønskede kommentarer .
  4. Forhindre fremtidig kommentarspam ved at ændre dit websites kommentarindstillinger .

Bemærk: For problemer med MySQL -størrelse sender vi en indledende besked, når vi opdager problemet, fjern tilskud inden for to uger, og efter 28 dage i alt sletter vi databasetabellen, som er for stor.

Flere oplysninger

• Find ud af, hvordan du administrerer din MySQL -database på phpmyadmin.net .