Installer webapplikationer på min Linux -hostingkonto

Når det er tid til at føje webapplikationer (som WordPress eller Joomla) til din Linux -hostingkonto, skal du følge disse trin for at bruge Installatron.

Bemærk: Har du en hjemmeside med en anden vært? Hvis du flytter sitet til GoDaddy, kan du spare lidt tid ved at importere de applikationer, som du allerede bruger fra det site .

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. Vælg Installer applikation under Hjemmesider under domænet på kontoens Dashboard .
    vælg installer applikation
  4. I Installatron -applikationsbrowseren skal du vælge den applikation, som du vil installere, og informationssiden for den app vises.
  5. Vælg + installer denne applikation . Eller hvis du beslutter dig for ikke at installere denne app, skal du vælge din browsers Tilbage -knap og gentage det forrige trin.
  6. Udfyld felterne og valgene, og vælg derefter + Installér .