Lås mit domæne op til flytning

Lås dit domæne op for at gøre klar til at flytte til en ny registrator. Domæner kan ikke flyttes til en anden registrator hvis der er gået 60 eller færre dage siden de blev registreret eller siden en tidligere flytning, eller hvis en kunden tilvalgte låsning i 60 dage efter flytning efter en ændring af registrant

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du låser op. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  3. Vælg Indstillinger > Lås domæner op.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Ja, jeg indvilliger i at låse de valgte domæner op og vælg derefterFortsæt.

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse aktiveret i din konto over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode for at sende en engangsadgangskode til din registrants e-mailadresse.

Bekræftelsen Udført bliver vist, når dine ændringer er blevet accepteret. Der kan gå op til 90 minutter, før oplåsningen er behandlet.