e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Afmeldingsanmodninger håndteres automatisk

GoDaddy Email Marketing sørger automatisk for afmeldinger for dig! Men nogle gange skriver folk til dig i stedet for at klikke på knappen Afmeld i din e -mail. I så fald er du ansvarlig for at undertrykke disse kontaktpersoner på listen over abonnenter. Men bare rolig, GoDaddy Email Marketing gør det til et øjeblik !

Relaterede emner:

Hvordan afmelder folk e -mails