GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Afmelding af e -mails

Modtager du e -mails fra en GoDaddy Email Marketing bruger, og vil du ikke have dem længere? Hvis du nogensinde vil fjerne dig selv fra en liste, skal du blot klikke på knappen Afmeld i bunden af enhver e -mail, du har modtaget. Det betyder ikke noget, om det er den seneste e -mail, du har modtaget, eller om det er en e -mail fra flere måneder siden - når du klikker på knappen, fjernes du automatisk fra deres liste med det samme.

knappen til afmelding nederst i en  GoDaddy  Email Marketing -e -mail

Nogle gange kan du finde den knap øverst i e -mailen i stedet for nederst, men den ser lige ud!

Og hvis du bruger Gmail til at modtage dine e -mails, kan du bruge et særligt link lige i e -mailens sidehoved, der ser sådan ud:

linket til afmelding i sidehovedet på Gmail -e -mails

Hvis du har problemer med at finde den afmeldingsknap, eller hvis du fortsætter med at modtage e-mails, efter du har afmeldt-så ring til vores prisvindende supportteam døgnet rundt på (480) 463-8836! Vi får alt ordnet!