Udpak filer til WordPress med SSH

Når du ikke har adgang til en filhåndtering, er det nødvendigt at kunne udpakke filer fra SSH.

Advarsel: Oplysningerne i denne artikel er avanceret materiale, som vi stiller til rådighed som en ekstra service. Vær opmærksom på, at du er ansvarlig for at følge procedurerne nedenfor korrekt. Kundesupport kan ikke hjælpe med disse emner.
  1. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  2. Upload din .tar.gz -fil eller .zip.
  3. Aktivér SSH på din hostingkonto. ( Webhosting / cPanel / Administreret WordPress ).
  4. Opret forbindelse til din server eller delte hostingkonto med SSH ,
  5. Naviger til den mappe, der indeholder den zip -fil.
  6. Brug en af følgende kommandoer, afhængigt af om du har uploadet en .tar.gz- eller .zip -fil

Opdater kommandoen / kommandoerne som følger:

tjære -xvzf source.tar.gz -C destination /
    • source.tar.gz er navnet på din .tar.gz -fil
    • destination er navnet på den mappe, hvor du vil udpakke filerne
    udpak kilde.zip -d destination /
    • source.zip er navnet på din .zip -fil
    • destination er navnet på den mappe, hvor du vil udpakke filerne