Opdatér, aktivér eller nulstil permalinks i WordPress

WordPress-permalinks er de permanenter URL-adresser til dine opslag og sider. Brug af brugerdefinerede permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO), og gøre din websites URL-adresse mere attraktiv ved søgninger. Brudte permalinks kan også give 404 Siden blev ikke fundet-fejl på din WordPress-site. Du har to muligheder til at opdatere, aktivere eller nulstille permalinks, eller til at behandle en permalink-relateret fejl:

• Ring til vores supportnummer, og én af vores eksperter kan mod betaling gøre det for dig.
  • Gør det selv ved at følge anvisningerne i tabellerne herunder.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan mod betaling foretage følgende tjenester for dig:

• Modificer WordPress-permalinks til enhver foruddefineret stil eller en brugerdefineret stil.
  • Diagnosticer og forsøg at rette alle premalink-relaterede fejl.
    • Opret om nødvendigt den nødvendige konfigurationsfil.

Gør det selv

Hvis du selv fil opdatere, aktivere eller nulstille WordPress-permalinks, skal du benytte en af anvisningerne i tabellerne herunder.

Opdatér permalinks

Se et af disse trin for at gøre det selv Sværhedsgrad
Opdatering af WordPress-permalinks Basic
Opdater WordPress-permalinks i databasen Medium

Aktivér permalinks

For at gøre det selv, henvises der til Sværhedsgrad
Aktivér WordPress -permalinks med FTP Medium

Nulstil permalinks

Se et af disse trin for at gøre det selv Sværhedsgrad
Nulstil permalinks i WordPress Basic
Nulstil WordPress -permalinks i databasen Medium