Opdater kontaktoplysninger for domæner med privatlivsbeskyttelse

Alle domæner, der er registreret hos GoDaddy, har deres kontaktoplysninger skjult, når de vises i WHOIS-databaser. Du kan stadig når som helst opdatere kontaktoplysninger for dit domæne. Ændringer af dine kontaktoplysninger vises ikke i WHOIS-databasen, medmindre du slår WHOIS-synlighed til.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domænenavn ved at klikke direkte på det for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Kontaktoplysninger skal du vælge Rediger.
  4. Rediger dine kontaktoplysninger efter behov.
  5. Når dine oplysninger er, som du ønsker dem, skal du vælge Gem for at fuldføre processen.