Opdater kontaktoplysninger for domæner med beskyttelse

Rediger de underliggende kontaktoplysninger for dine domæner med fuld eller ultimativ beskyttelse for at ændre registrant-, administrative, tekniske eller faktureringsoplysninger. Alle berettigede domæner, der er registreret hos GoDaddy , har deres domænekontaktoplysninger erstattet automatisk af WHOIS med proxyoplysninger fra vores udbyder af private tjenester, Domains By Proxy & reg ;. Hvis du ændrer dine kontaktoplysninger, vises disse oplysninger ikke i WHOIS -biblioteket, medmindre du ændrer synlighedsindstillingerne på dit domæne.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Under Kontaktoplysninger skal du vælge Rediger.
  4. Skift dine kontaktoplysninger efter behov. Fravælg Brug til alle kontakttyper til at redigere oplysninger på hver fane for individuelle kontakttyper.
  5. Vælg Gem for at opdatere dine kontaktoplysninger.
  6. Bekræft din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via SMS eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret i mindst 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode , så sender vi en engangs-adgangskode til din registrant-e-mailadresse.
Påkrævet: Hvis dine kontaktoplysninger er indstillet til synlig , og du opdaterer registrantens fornavn , efternavn , organisation eller e -mailadresse , skal du godkende ændringerne .

Det kan tage op til 48 timer, før dine nye oplysninger vises i WHOIS -databasen .