Opdater kontaktoplysninger for domæner med beskyttelse

Alle domæner, der er registreret hos GoDaddy, har deres kontaktoplysninger maskeret, når de vises på WHOIS . Du kan stadig opdatere kontaktoplysningerne for dit domæne når som helst. Ændringer af dine kontaktoplysninger vises ikke i WHOIS, medmindre du slår WHOIS -synlighed til .

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Kontaktoplysninger skal du vælge Rediger.
  4. Rediger dine kontaktoplysninger efter behov.
  5. Vælg Gem for at opdatere dine kontaktoplysninger.
  6. Du skal bekræfte din identitet, hvis du har foretaget ændringer af for- eller efternavn, organisation eller e -mailadresse. Vi sender en bekræftelseskode automatisk, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i mere end 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangs-adgangskode til din registrant-e-mailadresse.

Dine kontaktoplysninger vil stadig være skjult eller vise proxyoplysninger i WHOIS -biblioteket , afhængigt af din beskyttelsesplan , medmindre du skifter din WHOIS -synlighed .