Opdater e -mailformatindstillinger i Outlook (Windows)

Opdater dine standardindstillinger for e -mailformat til HTML, så dine udgående meddelelser er kompatible med andre e -mailklienter. Inkompatibel e -mail kan have en vedhæftet fil, der hedder winmail.dat, føjet til udgående meddelelser. De er ikke skadelige, men de kan forårsage forvirring, da de ikke genkendes af andre e -mailklienter. Ændring af dit standard e -mailformat kan forhindre winmail.dat -vedhæftninger i at blive vist på din udgående e -mail.

1. Åbn Outlook .
  2. Vælg Filer > Indstillinger .
    vælg indstillinger
  3. Vælg Mail .
  4. Under Skriv meddelelser skal du vælge HTML på listen Skriv meddelelser i dette format .
    vælg HTML
  5. Vælg OK nederst i vinduet.