Opdater min Microsoft 365 -konto til Exchange in Mail (Mac)

Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 som POP eller IMAP, skal du skifte den til en Exchange -konto. Dette sikrer, at dine data (inklusive mail, kontaktpersoner og kalendere) forbliver forbundet med din e -mail og kan gendannes fra serveren. Med Exchange får du desuden sikker, hurtig og mere pålidelig e -mail.

Flyt dine data

1. Åbn Mail .
  2. Fra menulinjen skal du vælge Mail > Indstillinger .
    Mail åbnet med indstillingen Indstillinger ... over Konti ...
  3. Vælg Konti .
  4. Vælg + (plus) > Exchange & gt Fortsæt .
    Plus valgt åbne nyt vindue med Exchange mulighed under liste over kontoudbydere
  5. Indtast dit navn og din e -mailadresse , og vælg Log ind .
  6. Vælg Log ind igen for at lade Microsoft finde din e -mailadresse og kontooplysninger.
  7. Indtast din e-mail Adgangskode og Log ind. (Det kan være nødvendigt at vælge din kontotype som Arbejde eller skole for at fortsætte.)
  8. Bemærk: Hvis du har glemt din adgangskode til e -mail, kan du her nulstille den .

9. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  10. Appen anmoder om tilladelse til din konto. Vælg Accepter .
  11. Vælg Færdig for at bekræfte de apps, som du vil bruge med denne konto. Din e -mailkonto er nu tilføjet, og du kan lukke vinduet.
  12. Sammenlign dine konti for at sikre, at alle dine e -mails, mapper, kalendere, kontaktpersoner og andre data er til stede. Hvis der mangler data i din e -mail, skal du trække og slippe din e -mail fra din POP- eller IMAP -konto til din Exchange -konto.

Når Exchange er tilføjet, og ingen data mangler, er det sikkert at fjerne POP- eller IMAP -kontoen.

Fjern din POP/IMAP -konto

1. Fra menulinjen skal du vælge Mail > Indstillinger .
    Mail åbnet med indstillingen Indstillinger ... over Konti ...
  2. Vælg Konti .
  3. Vælg (minus) under den konto, du vil fjerne.
    Vinduet Konti åbnes med minustegn
  4. Vælg OK for at fjerne kontoen.